top of page
Utvalg fra jobber våren 2015

TILBAKEMELDINGER FRA OPPDRAGSGIVERE

 

I Lyche Design og Irene Buxrud Lyche har jeg som redaktør en profesjonell, trygg og kreativ samarbeidspartner. Hun er lett å jobbe med, har stor arbeidskapasitet og har mye av æren for at HJEM har utviklet seg til å bli et av organisasjons-Norges beste blader. Hun er målrettet og punktlig, og har et innovativt blikk for detaljer og helhet. Irene bidrar med en faglig tyngde som gjør redaktørjobben både enklere og gøyere. Hun viser god kjennskap til Sjømannskirken, og designet bærer preg av at hun har lest – og forstått – oppslagene hun skal tegne ut. Hun følger tett og godt opp hele prosessen fra blanke ark til ferdig trykk. Alt dette gjør Irene til et selvsagt og takknemlig valg av designer. Irene har hatt hovedansvaret for designet av HJEM (tidl. Bud & Hilsen) siden våren 2009. HJEM kom første gang ut i 1865 og har i 2017 et opplag på 34 000 og syv utgivelser i året.

Inge Mørland redaktør HJEM

//

Redesign og ny profil på vårt næringsmagasin SPENN har gitt oss nye lesere og vi får mange gode tilbakemeldinger fra annonsørene. Lyche Design har imponert oss med å være foroverlent, profesjonell og besitte stor faglig kompetanse.

Anita S Dietrichson adm. dir. Næringsforeningen i Kristiansandsregionen

//

Jeg liker godt å jobbe med folk som er dedikerte – som er begeistret og gir inn noe ekstra for å maksimere resultatet. Det gjør Lyche Design!

​Heidi Aasen prosjektleder Q42-magasinet

//

Takk igjen for et veldig bra produkt. Veldig gøy å jobbe med deg .-)

Geir Vestbø økonomisjef Tratec

//

Responsen fra leserne har vært svært bra! Magasinet er noe for seg selv både i bildebruk, design og tekst! Vi er superfornøyd!

Bente Jensen administrasjons- og markedsleder Kruse Smith

//

Veldig moro og lærerikt å jobbe med en så flink og engasjert magasindesigner!

Jan Thomas Taylor Upsahl kreativ leder Aptum Kommunikasjon

//

Lyche Design har hatt ansvaret for utforming og redaksjonelt design av vårt jubileumsmagasin VIRKELIG. Irene har en lang erfaring og unik innsikt innen et undervurdert fagområde; redaksjonell design og presentasjonsjournalistikk. Jeg gir henne mine beste anbefalinger!

Erik Dale organisasjonsdirektør Kruse Smith

bottom of page